Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Επιστρέφουμε δυναμικότεροι

Συνάδελφοι και λοιποί αναγνώστες του ιστολογίου μας,

Απολογούμαστε γιατί το μήνα που μας πέρασε δεν ήμαστε μαζί σας με νέες αναρτήσεις, όμως, ως Εκπαιδευτικοί, γνωρίζετε όλοι πόσο η επαγγελματική ευσυνειδησία μας λειτουργεί συχνά με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον της εκπαίδευσης στο μικρόκοσμο του σχολείου και δε μας αφήνει χρόνο να ανασάνουμε.

Ελπίζουμε, βεβαίως, να σας λείψαμε πολύ, και να αναμένατε, μαζί με τις ευχές μας για τη νέα χρονιά, και νέες αναρτήσεις με θέσεις για τα της εκπαίδευσης, και όχι μόνο.

Επιστρέφουμε, λοιπόν, δυναμικότεροι και με νέες αναρτήσεις, αρχίζοντας με τις θέσεις που κατέθεσε η Κίνησή μας στην τελευταία Παγκύπρια Συνδιάσκεψη των Γενικών Αντιπροσώπων της ΟΕΛΜΕΚ, την απόψή μας για τη στάση εργασίας που πραγματοποιήσαμε στις 14 του Δεκέμβρη του 2010, καθώς και με την έντονη διαμαρτυρία μας για τον τρόπο με τον οποίο η σημερινή ηγεσία της Οργάνωσης, "φρόντισε" να ανατρέψει αποφάσεις προηγούμενων ΠΣΓΑ για το θέμα της αξιολόγησης.

Υποσχόμαστε σύντομα νέες αναρτήσεις στον ιστοχώρο αυτό και σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση στα πιο κάτω, μαζί και δύναμη για το υπόλοιπο της φετινής σχολικής χρονιάς, που - όπως φαίνεται - μας επιφυλάσσει σοβαρές αλλαγές για το εργασιακό μας καθεστώς, με όσα "μαγειρεύονται" κεκλεισμένων των θυρών στα άδυτα του ΥΠΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Νέα Κίνηση Καθηγητών διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια υβριστικού, σεξιστικού, απειλητικού, ρατσιστικού ή άλλου προσβλητικού περιεχομένου, λιβελλογραφήματα καθώς και σχόλια άσχετα με το περιεχόμενο των αναρτήσεων που ενδέχεται να προκαλέσουν λανθασμένες εντυπώσεις για το περιεχόμενο και το σκοπό ανάρτησης αυτού του ιστολογίου