Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Το νησί, οι Συνδικαλιστές και η ΕΕΥ (χωρίς σχόλια)

Κυριάκος Κυριάκου
Μέλος του ΚΔΣ της ΟΕΛΜΕΚ (Νέα Κίνηση Καθηγητών)
 
Τελικά μετά από παλινδρομήσεις διορίστηκε η νέα ΕΕΥ.

Δημοσιεύω πιο κάτω το μήνυμα που έστειλα στα μέλη του ΚΔΣ της ΟΕΛΜΕΚ, χωρίς να πάρω απάντηση από την ηγεσία. Ο τίτλος της ανάρτησης επηρεασμένος από την επικαιρότητα.

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα,
Μόλις έχω διαβάσει το ρεπορτάζ της Α. Ταραμουντά στο Φιλελεύθερο. Αναφέρει ότι ο Πρόεδρος ζήτησε νέες λίστες από τα κόμματα αποκλείοντας τους  συνδικαλιστές εκπαιδευτικούς από την ΕΕΥ. Αν αυτό έχει δόση αλήθειας τότε πρέπει να καταθέσουμε την αντίδραση μας πέρα από πρόσωπα και πολιτικά δεδομένα. Είναι πρωτοφανές ο συνδικαλισμός να θεωρείται "μολυσματική ασθένεια". Ακόμα πιο οξύμωρο είναι να εφαρμόζει αυτές τις πολιτικές μια κατ' όνομα αριστερή κυβέρνηση που ο ακρογωνιαίος λίθος της ήταν διαχρονικά τα συνδικάτα.
O tempora o mores
Κυριάκος Κυριάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Νέα Κίνηση Καθηγητών διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια υβριστικού, σεξιστικού, απειλητικού, ρατσιστικού ή άλλου προσβλητικού περιεχομένου, λιβελλογραφήματα καθώς και σχόλια άσχετα με το περιεχόμενο των αναρτήσεων που ενδέχεται να προκαλέσουν λανθασμένες εντυπώσεις για το περιεχόμενο και το σκοπό ανάρτησης αυτού του ιστολογίου