Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση Κ.∆.Σ. της ΟΕΛΜΕΚ για τα οικονοµικά µέτρα

Λευκωσία, 15 Σεπτεµβρίου 2011



Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Κ.∆.Σ. της ΟΕΛΜΕΚ σε συνεδρίασή του που πραγµατοποιήθηκε σήµερα Πέµπτη 15 Σεπτεµβρίου 2011, αφού µελέτησε τις µέχρι τώρα εξελίξεις γύρω από το θέµα των Οικονοµικών Μέτρων που περιλήφθηκαν στο α’ πακέτο καθώς και τις συζητήσεις που γίνονται για το β’ πακέτο των Οικονοµικών Μέτρων αποφάσισε:

α) Την πραγµατοποίηση ολοήµερης απεργίας κατά τη συζήτηση του β’ πακέτου στη Βουλή µε προοπτική κλιµάκωσης των µέτρων αναλόγως των εξελίξεων. Κατά την ηµέρα της απεργίας θα γίνει συγκέντρωση διαµαρτυρίας έξω από το Υπ. Οικονοµικών και πορεία προς τη Βουλή. Λεπτοµέρειες για τις κινητοποιήσεις, οι οποίες θα πραγµατοποιηθούν σε συνεννόηση µε τις άλλες Εκπαιδευτικές Οργανώσεις, θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ηµερών.

β) Μετά από εκτενή συζήτηση το Κ.∆.Σ. αποφάσισε να αναστείλει το µέτρο της αποχής από τις εφηµερεύσεις. ∆ιευκρινίζεται ξανά ότι πέραν των µέτρων που αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΟΕΛΜΕΚ ηµεροµηνίας 12/9/2011, η οποία σας επισυνάπτεται, οι εκπαιδευτικοί απέχουν από όλα τα συνέδρια, σεµινάρια, ηµερίδες, επιµορφώσεις που γίνονται εκτός του σχολείου.


Ο Πρόεδρος                                      Ο Γεν. Γραµµατέας
∆ηµήτρης Ταλιαδώρος                    Θέµης Πολυβίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Νέα Κίνηση Καθηγητών διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια υβριστικού, σεξιστικού, απειλητικού, ρατσιστικού ή άλλου προσβλητικού περιεχομένου, λιβελλογραφήματα καθώς και σχόλια άσχετα με το περιεχόμενο των αναρτήσεων που ενδέχεται να προκαλέσουν λανθασμένες εντυπώσεις για το περιεχόμενο και το σκοπό ανάρτησης αυτού του ιστολογίου