Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Έχεις το θάρρος και την ανθρωπιά να πεις mea culpa Παντελή Νικολαϊδη;


του Θέμη Πολυβίου, Γ. Γραμματέα ΟΕΛΜΕΚ

Η προστυχιά και η μικροπολιτική σε όλα της το μεγαλείο.
Αυτό διακρίνει τις νέες προκλητικές ψευδολογίες του Παντελή Νικολαϊδη.

Ενώ μιλά για επιστολή που έστειλε στον Πρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ, το περιεχόμενο της οποίας εγώ δεν γνώριζα μέχρι τη στιγμή που με ενημέρωσαν φίλοι για τις νέες ψευδολογίες του, έρχεται από τη μια να με αποκαλεί φίλο του και από την άλλη ψεύτη, να αμφισβητεί, χωρίς ντροπή την ημερομηνία επιστολής που έδωσα στα μέλη της Γραμματείας και στάληκε και στα μέλη του Κ.Δ.Σ., και η οποία θα συζητηθεί, όταν θα έχουμε συνεδρία.
Απάντηση στο σχόλιό του «η ημερομηνία αυτή προφανώς εικονική, αφού η πιο πάνω απάντηση έφτασε στα μέλη του Κ.Δ.Σ., μόλις την 2α Νοεμβρίου και μετά την επιστολή μου στον Πρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ, δηλαδή απλά…. Πονηριές…….», δίνουν τα πρακτικά δύο ημερομηνιών της Γραμματείας.

Αναφέρουν τα πρακτικά:
Πρακτικά Γραμματείας αρ. 18 (19/9/2011)
Γραφείο Διεθνών Σχέσεων
« Ο Γεν. Γραμματέας της Οργάνωσης, μετά την επιστροφή του από συνέδριο της ETUCE στο Κίεβο, έθεσε θέμα δημιουργία Γραφείου Διεθνών Σχέσεων για να αντιμετωπίσει την προπαγάνδα της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων και να μη βρεθούμε προ τετελεσμένων.  Για το σκοπό αυτό πρότεινε και την απόσπαση κάποιων συναδέλφων.  Δεσμεύτηκε να καταθέσει γραπτή πρόταση».

Πρακτικά Γραμματείας αρ. 25 (20/10/2011)
Γραφείο Διεθνών Σχέσεων
« Ο Γεν. Γραμματέας κατέθεσε γραπτή πρόταση για το θέμα που έθεσε και αφορά τη δημιουργία Γραφείου Διεθνών Σχέσεων.  Το θέμα θα τεθεί στην επόμενη συνεδρία του Κ.Δ.Σ.».

Επίσης απάντηση δίνει ο αριθμός πρωτοκόλλου της επιστολής μου, που είναι ξεκάθαρο ότι γράφτηκε στις 20 Οκτωβρίου 2011.

Κατά συνέπεια, οι πονηριές, οι φαλκιδεύσεις, οι ψευτιές, η παραποίηση εγγράφων Παντελή Νικολαϊδη είναι δικές σου μέθοδοι.  Και αυτό το γνωρίζουν όχι μόνο οι καθηγητές αλλά και πολλοί άλλοι.

Άρα δεν ενήργησα κατόπιν εορτής, όπως ισχυρίζεται ο Παντελής, που θέλει να παρουσιάζεται ως ο τιμητής των πάντων και που το μόνο που πετυχαίνει με τις επιπολαιότητες και φωνασκίες του είναι να υποσκάπτει την ΟΕΛΜΕΚ και το κύρος των εκπαιδευτικών.

Το αν πήγαμε χωρίς καμία προετοιμασία αυτό το αποδεικνύει η δράση μας, που θορύβησε τον εκπρόσωπο των Τουρκοκυπρίων, αλλά και το κοινό έγγραφο που ετοιμάσαμε με τους συναδέλφους της ΠΟΕΔ και το οποίο και πάλι βρίσκεται κατατεθειμένο στην ΟΕΛΜΕΚ, αλλά ο Παντελής δε μπήκε στον κόπο να το διαβάσει.

Αν οι βρισιές, η παραποίηση γεγονότων και οι φαλκιδεύσεις που μεταχειρίζεται ο Παντελής είναι «νέες σύγχρονες μεθοδολογίες και συμπεριφορές» τότε, ναι, αρνούμαι να τις ακολουθήσω.

Για τα ταξίδια που τόσο κόπτεται, τον προκαλώ να μας πει αν σε άλλο Κ.Δ.Σ. ταξίδευσαν τόσα μέλη του Κ.Δ.Σ., όπως γίνεται τα τελευταία δυο με τρία χρόνια.  Ο ίδιος, για παράδειγμα, με τέσσερα χρόνια στο Κ.Δ.Σ. πόσα ταξίδια πήγε και πόσα εγώ ως μέλος της Γραμματείας πρώτα και Γεν. Γραμματέας στη συνέχεια;  Αναμένω την απάντησή του.

Και αφού κόπτεται για τη νομιμότητα ο παντογνώστης Παντελής, γιατί σκόπιμα κάνει πως αγνοεί το γεγονός ότι με βάση το καταστατικό της ΟΕΛΜΕΚ την Οργάνωση εκπροσωπούν ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας;

Αυτό το καθόλα νόμιμο δικαίωμα που έχω ως Γεν. Γραμματέας δεν το εκμεταλλεύομαι.  Γι’ αυτό, εξάλλου, και τα ταξίδια που πήγα ως μέλος της Γραμματείας για τέσσερα χρόνια είναι μόλις τρία.

Εξάλλου, είναι γι’ αυτό που εισηγούμαι τη δημιουργία Γραφείου Διεθνών Σχέσεων, για να τεθούν αυτά τα σοβαρά θέματα πάνω σε μια επαγγελματική και σωστή βάση.

Με όλα αυτά τα δεδομένα Παντελή Νικολαϊδη έχεις το θάρρος και την ανθρωπιά να πεις mea culpa ή θα συνεχίσεις να ψευδολογείς;

Θέμης Πολυβίου
Γεν. Γραμματέας ΟΕΛΜΕΚ                    

7  Νοεμβρίου  2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Νέα Κίνηση Καθηγητών διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια υβριστικού, σεξιστικού, απειλητικού, ρατσιστικού ή άλλου προσβλητικού περιεχομένου, λιβελλογραφήματα καθώς και σχόλια άσχετα με το περιεχόμενο των αναρτήσεων που ενδέχεται να προκαλέσουν λανθασμένες εντυπώσεις για το περιεχόμενο και το σκοπό ανάρτησης αυτού του ιστολογίου